Siyaset

Meral Akşener: “81 İl ve 922 İlçe de; dürüstlüğünden şüphe duyulmayan, çalışkan ve liyakatlı İYİ Parti Belediye Başkanı Aday’larımızı milletimizin huzuruna çıkaracağız!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 4 Ekim 2023 TBMM Grup Toplantısı‘nda konuştu:

Nasıl ki bugüne kadar memleketimiz için uslu arı kovanı olduysak, kimse merak etmesin söz konusu milletimiz olunca yırtıcı doğan olmayı da çok iyi biliriz.

Türk Milletinin hiçbir ferdine öz yurdunda garip, öz vatanında parya gibi davranamazsınız.

Eğer ortada, milletin zararına oynanan bir oyun varsa, biz o oyunu bozarız! Memleketin geleceğiyle, kumar oynanıyorsa, biz o kumarı bozarız! 22 yıldır, kazananın ve kaybedenin değişmediği, kirli bir çark varsa, biz o çarka çomak sokarız!

Sinan Ateş’e kıyılmasının üzerinden tam 278 gün geçti. Onlar ilk günden beri Sinan Başkan’ı unutturmaya çalıştı ama bizler unutmadık. Kimsenin unutmasına da, unutturmasına da, asla izin vermeyeceğiz!

Ceketlerin, kola kutularının, millete seçenek olarak sunulduğu, dayatma siyasetini reddediyoruz!

Sığınmacıların oluşturduğu tehditlere tepki gösterenler tutuklanacak. Ancak haysiyetsizin biri, Türklerin cesetlerinin koktuğunu ama bir Suriyelinin “naaşının” mis gibi koktuğunu söyleyecek, öyle mi? Türk olmaktan gurur duyanlar, saldırılara hedef olacak ama Türk milletine alenen hakaret eden bir ahlaksıza; hakkında başlatılan bir inceleme dışında hiçbir şey olmayacak, öyle mi?

Eğer ortada, milletin zararına oynanan bir oyun varsa, biz o oyunu bozarız! Memleketin geleceğiyle, kumar oynanıyorsa, biz o kumarı bozarız! 22 yıldır, kazananın ve kaybedenin değişmediği, kirli bir çark varsa, biz o çarka çomak sokarız!

Bu saatten sonra kimsenin sevabına da günahına da ortak değiliz!

Bizim sevdamız koltuk sevdası asla değildir.Bizim sevdamız memleket sevdasıdır. Bizim yolumuz vatan yoluna hizmet etmeye çıkar. Bizim akıl hocalarımız Aziz Türk Milletidir. Biz Aziz Türk Milleti için kutlu bir yola çıkmaya hazırız.

Türk milletine, hak ettiği gibi bir seçenek sunmak için, kibrin yüksek dağlarıyla mücadeleye çıkıyoruz!

Türk milletini zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye’ye kavuşturmak için, vasatlığın dipsiz kuyusuyla mücadeleye çıkıyoruz!

Mevcut haliyle siyaset, gerçeklerin konuşulmasına izin vermese de vatandaşın derdini bir kenara bırakıp sürekli gerilim sürekli kavga üretse de milleti kamplara ayıran bir nefret dilini tercih etse de milletimizi acıda kaygıda ve endişede birleştiren gerçekler değişmiyor!

admin

Recent Posts

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi’yi karşıladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi’yi Ankara…

3 gün ago

İstanbul Milletvekili Nimet ÖZDEMİR: “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla, İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’na hayırlı olsun dileklerimizi ilettik!”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettik. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla…

2 hafta ago

“Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Başkan Vekili Erol Bilecik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti!”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulunu kabul etti. https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1825538770105516418…

3 hafta ago

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile 2024 Paris Olimpiyatları’nda Filenin Sultanları’nın çeyrek final müsabakasını tribünden takip etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyatları’nda #FileninSultanları’nın çeyrek final müsabakasını tribünden takip…

1 ay ago

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı D.Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti!

#YRP #YenidenRefahPartisi Genel Başkanı Dr. #FatihErbakan ve #İYİParti Genel Başkanı D.#MüsavatDervişoğlu görüşme sonrası ortak basın…

1 ay ago

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’nde konuştu: “Şehitlerimizin kanları üzerinde kurulan KKTC’nin güçlü, müreffeh, itibarlı bir devlet hâline gelmesi için desteğimiz bakidir!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’de düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Kıbrıs Türkü’nün…

2 ay ago